section-64d5cb5

Bedrijfscultuur

Wat kun je verwachten?

Typerend voor Binkix is de informele werksfeer, en de drive om resultaten te boeken. Als werknemer heb je veel vrijheid, en je weet hierin zelf initiatief en verantwoordelijkheid te tonen. De collega’s zijn zeer divers: Een mix van verschillende soorten personen die samen een sterk team vormen. Onder het mom van work & play houden we ervan om eens in de zoveel tijd met zijn allen een feestje te bouwen, en om personeelsuitjes te organiseren.

Leren, Ontwikkelen & Doorgroeien

Of je nou een carrière in de saleswereld ambieert of een totaal andere toekomstdroom hebt, bij Binkix krijg je de ruimte om verschillende vaardigheden te ontwikkelen die zowel voor je functie als sales consultant bruikbaar zijn, maar ook daar buiten. Via interactieve trainingen en persoonlijke coaching, krijg jij alles wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Genoeg mogelijkheden dus om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, jezelf verder te ontwikkelen en richting te geven aan jouw eigen loopbaan. Doordat Binkix een snelgroeiend bedrijf is, bestaan er mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien.

Sales Hunter

Je hebt hoge communicatieve vaardigheden en ervaring in verkoop

Customer Advisor

Je herkent kansen en hebt een ambitieus karakter

Sales consultant

Je verduidelijkt diensten en producten aan onze potentiële klanten

Service Medewerkers

Je bent geduldig, behulpzaam en een snelle denker met uitstekende sociale vaardigheden

section-03bafd0

Onboarding procedures

Onboarding procedures

Wanneer jij op basis van je CV en motivatiebrief een goeie aanvulling lijkt te zijn voor ons team, wordt je bij ons op gesprek uitgenodigd. Is er ook in real life een match? Dan neem je deel aan onze 4 daagse introductietraining, waarin je de benodigde productkennis en basale salesvaardigheden aangereikt krijgt om aan het werk te gaan. Bij een succesvolle afronding van de trainingsweek heten we je officieel welkom bij de Binkix familie!

Kennismaking
met elkaar

Wanneer jij op basis van je CV en motivatiebrief een goeie aanvulling lijkt te zijn voor ons team, wordt je bij ons op gesprek uitgenodigd.

Aangenomen
als trainee

Is er ook in real life een match? Dan neem je deel aan onze 4 daagse introductietraining.

Sales training
volgen

Je volgt een training, waarin je de benodigde productkennis en basale salesvaardigheden aangereikt krijgt om aan het werk te gaan.

Certificering
behalen

Na de training volgt een toets, die behaald moet worden.

Starten als
sales professional

Bij een succesvolle afronding van de trainingsweek heten we je officieel welkom bij de Binkix familie!

section-7ab5255

Vacatures

Openstaande vacatures

Sales Hunter

Deze baan vraagt erom dat je al wat meters hebt gemaakt in een ander bedrijf, waar je een soortgelijke functie bekleedde. Je hebt een goede babbel paraat, bent een doortastend type, laat stress gemakkelijk van je afglijden en hebt ambitie. Een echte hunter haalt zijn kick uit het scoren van deals, het aanjagen van de business en van een “Nee” een “Ja” weten te maken. Je bent niet afwachtend, maar neemt zelf initiatief. Tevens kun jij goed zelfstandig werken. Hoewel je van vrijheid houdt, vind je het ook belangrijk ons hechte team niet uit het oog te verliezen.

  • Salaris: 32,500€-42,000€ per jaar

  • Locatie: Den Haag, Nederland

Sales Consultant

Je benadert actief ondernemers door in verschillende steden in Nederland langs te gaan bij hun huis- of werkadres. In de gesprekken die je voert, peil je de behoeften van de potentiële klant, en speel je daarop in met passend advies en een overtuigend aanbod. Jij weet zodoende het gesprek om te toveren naar een opdracht voor onze partners!

  • Salaris: 20,184€-31,500€ per jaar

  • Locatie: Den Haag, Nederland

Customer Advisor

In je rol als Customer Advisor trek je potentiële klanten aan door vragen over producten en diensten te beantwoorden, informatie over andere producten en diensten voor te stellen, voor te bereiden, proactief leads op te volgen en aan de behoeften van de klant te voldoen om de klanttevredenheid te waarborgen met als uiteindelijk doel de lead om te zetten in een verkoop.

  • Salaris: 32,500€-42,000€ per jaar

  • Locatie: Den Haag, Nederland

Service medewerkers / Beveiligers / Brandwacht

Veiligheid waarborgen en het op orde hebben van de beveiliging is een zekerheid, die binnen elke sector moet worden gegarandeerd. Het is beter om dreigende situaties te voorkomen dan deze achteraf te moeten oplossen. Binkix neemt veiligheid serieus. In de wereld van beveiliging komt er ook service bij kijken. Vandaag de dag willen bezoekers en medewerkers zich naast veilig óók welkom voelen. Goede service is goud waard. Zeker in de huidige economische situatie vinden mensen service buitengewoon belangrijk.

  • Salaris: 32,500€-45,000€ per jaar

  • Locatie: Amsterdam, The Netherlands