Sales & Marketing

section-d784e4a

Sales

Deur-aan-deurverkoop is een directe verkoopmethode. Deze manier van verkopen wordt vaak gebruikt voor sales, marketing en adverteren. Bij deur-aan-deurverkoop gaat er een consultant bij de potentiële klant langs om hen overtuigen uw product of dienst te kopen.

Telemarketing

Een hoger salesresultaat wordt bereikt met call marketing. Dit is nog steeds één van de meest effectieve middelen om in contact te komen met prospects en hen te binden aan uw product of service. Door call marketing ontstaat er direct contact, waardoor er beter gecommuniceerd kan worden. Houd meer tijd over door dit uit handen te geven. Wij nemen het graag van u over.

Advies op afspraak

Om uw bedrijf succesvol te maken, gaan we samen hard werken om goede afspraken te genereren. Samen met u als klant gaan wij actief op zoek naar verbeterpunten. Wij zorgen ervoor dat er geen nutteloze afspraken worden gemaakt, maar afspraken met een concrete afspraakdatum en -tijd inclusief adresgegevens. Wij noemen deze afspraken ook wel advies op afspraak.
by appointment.

Leads genereren

Om de beste leads te genereren voor uw bedrijf, schakelen wij de juiste consultants in. Dit zijn consultants die speciaal zijn uitgekozen op deze opdracht. Ze hebben relevante ervaring en zijn getraind op leads generen. Ze proberen potentiële klanten persoonlijk te benaderen door middel van inlevingsvermogen en het opbouwen van vertrouwen. Ze voeren online research uit naar de laatste ontwikkelingen van de te benaderen organisaties. Daarin laat Binkix zien, dat wij de potentiële klant kennen.

section-2e9c5aa

Onze expertise

Onze diensten